Ефективна промяна на интериора със стикери за стена

стикер за под

Често търсим декорация за дома, с която да разчупим по сравнително бърз и евтин начин интериора. Стикерите за стена, които днес откриваме на пазара са добър вариант, тъй като не изискват специални лепила за да бъдат поставени както и сръчност. Повечето от моделите стикери за стена си имат опция за директно залепяне, което дава възможност дори на децата да се справят с декорирането на своите стаи. Много удобни, разнообразни като тематика тези стикери стават много популярни като средство за промяна в интериорно отношение. Освен, че лесно можете да ги поставите стикерите се демонтират лесно без да нарушават целостта на боята на стената или друга гладка повърхност, върху която са поставени.стикер

Залепяте и отлепяте лесно, премествате ги където пожелаете – с две думи стикерите се превръщат в супер ефективно решение, независимо от това дали желаете да разнообразите облика на стаите или пък да прикриете някакъв недостатък. неприятен теч по стената, който е оставил следи или пък петно, което се е получило от неволно пръскане на мазнина при готвене изисква професионална намеса за да се заличат. Но с избор на подходящ стикер за стена наистина успявате да се справите като експерти, защото няма нужда да се подменя мазилката, боята и да се прави нова шпакловка. Просто залепяте върху възникналия дефект и вече имат невероятно ефектен интериорен облик.

Освен по стените стикерите могат да бъдат залепени и на други места. Така например на пазара се предлагат тематични стикери, които са подходящи за залепяне върху стъкло, под, таван както и мебели. Реално не се ограничавате в това на какво място да поставите декорацията, тъй като монтажа ѝ е изключително лесен. Доста голяма популярност имат в момента 3D стикерите за стени. Те придават изключителна дълбочина и наистина са супер ефектни ако искате да създадете оптически обем. Самозалепващи, водоустойчиви, светещи, триизмерни – стикерите за стена са удобно и лесно средство  за декорация във всяка част на дома.