Масата в хола – партньор на меката мебел

маса

Разбира се, че в съвременния интериор са валидни само онези правила, които биха допринесли за вашия индивидуален комфорт. Когато се налага да бъде взето решение за избиране на една или друга мебел то това, от което се водим са именно личните ни преценки и интереси. Сигурно е, че всеки хол се нуждае от практично обзавеждане, което да допринесе за удобството на домакинството, което прекарва най-много време тук. И наред с търсенето на удобен диван идва и необходимостта да решите дали ще допълните с холна масичка. Ако си нямате никаква идея коя би била подходяща то тук от https://www.mebeliarena.bg/маси/холни-маси представят дълъг списък от изискани решения, с което да превърнете холчето в още по-приятно местенце.

Коя холна маса ще пасне на меката мебел

Всички елементи, които участват в композирането на един интериор е важно да си партнират. Това ще доведе до завършена и комфортна среда, в която е истинско удоволствие да прекарвате времето си. Честа практика е домакинствата първо да избират меката мебел, а в последствие да допълват зоната с останалите продукти. Това показва, че всеки следващ елемент ще трябва да бъде изцяло съобразен с това се интегрира към стила на дивана или холната гарнитура. Така, че това следва да направите и при покупката на холна маса – да изберете такава, която да се превърне в партньор допълващ образа на идеалния хол.Холна маса

Мебели Арена споделят с клиентите си някои интересни тенденции, които могат да се приспособят с лекота както при класически така и друг вид дизайни на меката мебел:

  • Квадратни бели холни маси, изработени от ПДЧ;
  • Дървесен тон за правоъгълна мини масичка на две нива;
  • Стъклена маса с дървени крака;
  • Елипсовидна маса от естествена дървесина в неутрален цвят.

Ето, че има достатъчно възможности в магазин Арена, от които да се възползвате за да внесете в своята холна зона повече стил, уют и комфорт.