Как да обзаведем детската стая по правилата на Фън Шуй

Детска стая

Всеки родител иска да осигури спокойна и креативна обстановка в стаята на своето дете, чрез която то да расте щастливо и изпълнено със спокойствие. Основната цел на Фън Шуй е да трансформира жилището ни, като ни предложи, здравословна среда, изпълнена с положителна енергия. Детската стая обзаведена по тези правила ще подпомогне детето в неговото емоционално и физическо развитие. А подходящи мебели за обзавеждане ще откриете на адрес https://www.venus.bg/детска-стая, където ви очаква разнообразие от всичко необходимо за организирането на една уютна атмосфера.

Основни правила при обзавеждане на детска стая venus по Фън Шуй

Основното правило е избирайки леглото на детето, то да се превърне във фокусна точка на помещението. Когато подреждате стаята се препоръчва леглото да не бъде поставено до прозорец или детето да спи с гръб към вратата. Нека пространството около самото легло да е свободно за да преминава спокойно въздуха около него. Друго важно правило на философското течение Фън Шуй  е идеята за идеална подреденост. С помощта на готовите комплекти детски стаи venus дайте на малчугана достатъчно практични мебели, където да се научи да подрежда всичките си вещи. Всяко нещо трябва да има строго определено място за да бъде обстановката винаги изрядна. Мебелите в стаята трябва да бъдат в успокояващи цветове и приятни форми, като да създават хармония и уют.Детско обзавеждане

Комплект за детска стая venus модел Марти – Конфигурация №2:

  • Модулна конфигурация с цветен декор – имате възможност да подредите по ваш вкус;
  • Леглото е с повдигащ амортисьорен механизъм и ракла под него;
  • Предложението е снабдено с два гардероба – единият двукрилен с чекмеджета, а другият еднокрилен;
  • Между гардеробите може да поставите шкафове за стена с плавно затварящи се вратички.

Посредством функционалното обзавеждане за детска стая venus със сигурност помещението ще се освежи и енергията ще се балансира. Изберете най-доброто за вашето съкровище!