Кое прави малките дивани чаровни и функционални

В никакъв случай, не е задължително да бъдем обградени от обемни като габарити мебели, за да се чувстваме комфортно и да си почиваме добре, когато сме си вкъщи. Неслучайно в последните години голяма част от хората залагат на минималистичният дизайн и стил на живот. Това първоначално беше продиктувано от маломерните апартаменти в които сме настанени, но удобството и красотата на този вид мебели бързо се превърнаха в актуална модна тенденция. Малък диван от Мебели Венус ще направи всяка дневна модерна и функционална, благодарение на стилния си дизайн и различните практични допълнения с които е снабден.

Защо да поръчаме красив малък диван за хола

Зоната в която релаксираме или гледаме телевизия не е задължително да заема толкова голяма част от стаята. Нуждаем се от удобно място на което да седнем, то да предлага добра опора и мекота, както и визуално да подхожда на останалите мебели. С помощта на малък и стилен диван ще оформим кът за почивка, който ще ни осигури достатъчно място за сядане и допълнителни удобства. Подобни малки мебели, както и по-обемните имат разтегателен механизъм, за да може при нужда да ги използвате като място за сън. Под седалката също така ви очаква ракла за съхранение на багаж. Това е наистина перфектна възможност да подреждате вещите си и да направите жилището си още по организирано и в изрядно състояние. От магазин Венус искат да ви представят следната идея. Диван МП 05:диван

  • стилен диван МП 05, подходящ за обзавеждане на хол или дневна;
  • притежава разтегателен механизъм, тапицерски колани и обемна ракла за съхранение на багаж;
  • притежава всичко необходимо, за да направи вашия хол модерен и луксозен;
  • декоративните възглавници са с пълнеж от меки и фино преплетени хипоалергенни влакна с висока степен на издръжливост;
  • корпусът е изграден от висококачествен дървен материал и метален профил.

Добре изработен малък диван, който лесно ще се интегрира в интериора на дома ви и ще направи обстановката модерна и стилна.

Какъв вид тапицерия да изберем за меката мебел

Този въпрос е наистина важен, тъй като диванът, дори и малък се забелязва от всички, които влязат в хола. Дамаската трябва да бъде износоустойчива, да се поддържа лесно и да подхожда визуално на стаята. Може да избирате между текстилна и кожена. Двата варианта имат своите положителни характеристики. Кожената ще направи малката мека мебел по-луксозна като дизайн, но трябва добре да прецените има ли фактори, които биха ви спрели да поръчате нещо подобно. Ако отглеждате домашен любимец, помислете преди покупката, защото има опасност кожената дамаска да бъде надраскана или разкъсана от него.