Как най-лесно да изберете маса за кухнята

маса

Няма значение какво точно е жилището ви и как е разпределено. Вие със сигурност се нуждаете от кът в който да поставите кухненската си маса. За да изберете обаче подходяща трябва да разгледате всички предложения, които търговците на мебели ви предлагат и въз основа на личните си критерии да поръчвате най- удобната за вас. Мебели Венус е търговецът при който има богато разнообразие от модели с разтегателна функция и такива без, както и артикули изработени от здрави и качествени материали.

Материалите от които се произвеждат кухненските маси и тяхното значение за комфорта

Определено възможностите които получавате в онлайн пространството са много и вие напълно може да се възползвате от информацията която се предлага в каталозите. В мебелен магазин Венус веднага ще ви направи впечатление, че под всеки артикул освен ясните и красиви изображения са изписани характеристиките на съответните кухненски маси. Така най-лесно и бързо може да се запознаете с материалите от които са изработени те и да прецените кой модел кухненска маса ви допада. Напоследък наред с естествената дървесина, голяма популярност добиха и дървесните плоскости MDF и ПДЧ. Като нейн качествен еквивалент, но на по-достъпна цена. Също така миксът между различни материали прави кухненските маси Венус да изглеждат много стилни и елегантни. Ако предпочетете плот от закалено стъкло с основа от естествена дървесина няма да сгрешите.Трапезна маса

Венус ви представя модел изработен по най-съвременна и качествена технология. Трапезна маса WITNEY L, MDF, стъкло – разтегателна – сива:

  • Луксозен дизайн и се предлага с удобен разтегателен механизъм за плота;
  • Изработена от качествен МДФ и закалено стъкло;
  • Разполага с интересни метални крака.

Няма да се затрудните в избора на кухненска маса Венус, ако предварително си определилите бюджет който да следвате. Моделите са в различни ценови класове и поради тази причина вашия личен бюджет ще ви ръководи в предпочитанията.