Защо да изберем луксозен мебелен комплект за спалня

спалня

Във всяко помещение от дома си трябва да се чувстваме максимално комфортно, още повече това важи за спалнята. Изборът на мебели оказва ключово влияние, върху нашето емоционално състояние, когато се намираме в помещението. venus.bg спално обзавеждане днес искат да ви запознаят с възможността да се сдобиете с всичко необходимо само с една покупка. Готовите комплекти за спалня са идеалната възможност да имате луксозно обзаведено помещение без да хвърляте огромни суми.

Класата е в детайлите на изработка

Съвременното мебелно производство има повече възможности, които да предложи на своите клиенти. Материалите от които се правят комплектите за спалня на Венус са доказани с времето качествени и здрави дървесни плоскости MDF и ПДЧ 18 мм. Те предоставят онзи комфорт, който ще ви позволи да използвате една мебел дълги години, без тя да се амортизира така лесно. Естествено продължават да се срещат и артикули изработени от естествена дървесина. Тя е онази класика от която няма как да се откажем въпреки високата ѝ цена. Луксозните конфигурации притежават орнаменти и декори, които ги отличават от по-скромните им събратя. Голямо двойно легло с красива тапицирана табла винаги прави впечатление, щом влезете в стаята. Това в пълна сила важи и за елегантния гардероб с плъзгащи врати и вградени огледала. Класата се усеща в малките неща, които придават чар на всеки елемент.Спален комплект

Спален комплект Бруклин – великолепно изработен качествен модел на Венус:

  • Легло с табла и амортисьорен повдигащ механизъм, осигуряващ достъп до подматрачното пространство за багаж;
  • Двукрилен гардероб с плъзгащи врати, огледала, рафтове и лост;
  • Нощни шкафчета;
  • Скрин с три чекмеджета и вратичка;
  • Моделът на Венус се изработва от ламинирано ПДЧ в елегантен цвят.

Подобен спален комплект със сигурност ще промени облика на дома ви. С удоволствие ще прекарвате все повече време почивайки си в спалнята. Магазин Венус ви е подготвил разнообразни варианти от които да избирате, което ви дава свободата да подберете дизайн, който ви допада най-много.