Просто секс или празник за сетивата

Има ли начин да превърнем скучния секс в незабравимо преживяване и за двете страни? Доколко зависи от нас дали ще се радваме на разтърсващи интимни преживявания, или това е по-скоро въпрос на химия между партньорите, над която нямаме власт! Ако ние сме онези, които трябва да се погрижат за разнообразието в секса, как  е най-добре да подходим и кога? Да обсъждаме ли планираните от нас новости с половинката, или да го изненадаме тотално с огромното си желание за интимност, което досега не е било в чак такива големи количества…

Бъдете интересни за партньора си

романтика

Една връзка се изчерпва, когато загадъчността напълно си е отишла, а на нейно място удобно са се настанили рутината и скуката. Точно поради тази причина и толкова много двойки прекъсват връзката си – защото повече няма какво да се желае от нея, дори и в сексуален план!

Емоциите вървят ръка за ръка с представянето ни в леглото. Ако изпитваме силни чувства към човека до нас, сексът ще е вълнуващ и страстен, и обратното… И тъй като то всичко е във Вашите ръце относно това дали моментите под завивките ще са нежни и запомнящи се, или по-скоро не, покажете най-доброто, на което сте способни, опивайки и LHS – трайното решение за удовлетворяващ секс!

Поиграйте си на откриватели

Дори и след дългогодишно съжителство с партньора, с всеки изминал ден откриваме нови и нови неща за него. Дали те ще са свързани с интимността, или с неговия характер – изненади винаги може да има! Затова го изненадвайте и Вие, без да оставате по-назад. Когато дойде време отново да правите секс, му предложете да стимулирате взаимно сетивата си, включвайки към репертоара LHS! Вижте LHS – мнения и разберете как хората гледат на тази билкова добавка. Да, това е билкова добавка!

Действието на LHS

То е повече от страхотно, и при всички случаи моментално! С помощта на LHS вече няма да се чувствате притеснени при мисълта, че е време да опитате някоя нова секс поза или нещо друго… С LHS сексът ще придобие коренно различен смисъл за Вас, който ще бъде подплатен с:

  • Огромно желание и нетърпение за секс;
  • Повишено либидо, силна ерекция и бавна еякулация;
  • Подобрение работата на половата система;
  • Смелост, увереност и високо самочувствие.

Пожелаваме Ви незабравими интимни преживявания с брачния партньор, или просто с човека до Вас. Обогатете сексуалния си живот както никога досега!