Кои са най-интересните и оригинални шкафове за обувки в търговската мрежа?

шкаф за обувки

Краят на лятото е подходящ момент да направите промяна в интериора на входното антре. Тази зона е най-малка от целия апартамент, но за да бъде уютна и приветлива трябва да разполагате с практични и удобни мебели. Разгледай офертите на магазин Венус и научи подробности за актуалните шкафове за обувки. Това е основният артикул, който трябва да присъства в помещението и от неговият избор зависи това как ще бъдат организирани любимите ви модни аксесоари. Дизайните, които са налични в каталога са интересни и оригинални с различен капацитет за съхранение.

Кои видове правят най-силно впечатление?

Ако разгледате офертите онлайн ще забележите, че има много изделия с ветрилообразно отваряне и двуредов механизъм. Те не излизат от мода, тъй като са най-практични и специално разработени в тях да се съхраняват обувки. Тези шкафове се промениха доста през годините, но запазиха своята основна функционалност да изглеждат компактни и в същото време да побират много неща.

В момента ще ги откриете в най-различни размери и цветове като някои от по-високите изделия са снабдени и с малко чекмедже, за подредба на дребни неща като ключове, портфейл, ръкавици и други. Следващият най-харесван вариант е вертикалният. Той стана популярен много, тъй като е невероятно удобен и оползотворява пространството в коридора на височина. Разполага с достатъчно рафтове за съхранение, има механизъм за безшумно отваряне и затваряне на вратата.

Много от моделите включват и голямо огледало. Препоръчваме ви да разгледате и офертите на артикулите тип пейка. Тези многофункционални мебели ви предлага зона, върху която да седнете, когато се приготвяте за излизане. Ще ви спестят доста място и средствата, защото не се налага да купувате отделна мебел за тази цел. От магазин Венус ви препоръчват един много харесван артикул. Шкаф за обувки Сити 4051 – Сонома тъмна / Бяло гладко:шкаф за коридора

  • шкаф за обувки „Сити 4051“ е снабден с две врати;
  • може да побере от 12 до 16 чифта обувки;
  • за направата му се използва ЛПДЧ 16 мм.

Красив и оригинален шкаф за обувки, подходящ за интериор в минималистичен или скандинавски стил.

Защо дизайнерите препоръчват шкафът в коридора да бъде бял или в светлата гама?

Входното антре много често е малко и тясно, затова е добре мебелите, които присъстват тук да бъдат по-светли или дори бели. Така ще внесат допълнителна свежест и ще създадат впечатление за по-голям простор. Ако и стените са боядисани в нежни нюанси уютът и чистотата, които ще струят от коридора със сигурно ще окажат влияние върху настроението ви. Инвестирайте в качествен, добре изработен шкаф за обувки с елегантен и стилен дизайн.