Как да имате най-красивото антре виждано някога

Портманто

Щом дойде моментът да правите някакви промени в дома си – било козметични или генерални, идва ред и на онова малко, тясно пространство наречено антре. Трудното при неговото обзавеждане е, че трябва да бъде хем красиво, хем функционално, защото все пак основната му цел е да помещава в себе си нашите връхни дрехи и обувки. А все пак реалните нужди, които имаме са свързани не просто с една закачалка и шкаф за обувки, а по-скоро с елегантни и практични мебели за антре. И тогава изниква въпроса, откъде да ги намерим? Отговорът е мебели Венус!

Какви точно мебели за антре ще са ви нужни за да бъде удобен домът ви

Това понякога малко пространство, което ви посреща и изпраща, трябва да бъде обзаведено по един наистина практична начин, но и с доза шик. За да е удобно имате нужда от място за обувките, място за дрехите, за чадъри и дреболийки. И разбира се от място за сядане, за да не се налага нелепо да подскачате из коридора, докато се обувате. Разбира се за да бъде мястото подчертано лично, трябва да го аранжирате по ваш вкус с декорации, които ви допадат. А за нужните мебели за антре ще се погрижи магазин Венус.Портманто Oldy

Портманто Oldy любим модел, който съчетава в себе си всичко необходимо за антрето:

  • Състои се от гардероб, огледало, два броя шкафове и два броя чекмеджета;
  • Всички вратички са оборудвани с механизми за плавно затваряне;
  • За изработката са използвани висококачествени материали като MDF и ЛПДЧ;
  • Семплата цветова комбинация от Венус, ще допадне на всеки.

Разбира се, ако имате достатъчно място и искате допълнителни мебели за антре, освен портмантото – вземете от Венус и една прекрасна пейка-ракла, а също и допълнително шкафче за обувки. Всичко това ще организира по един перфектен начин пространството.