Кои мъжки тениски са актуални през 2021-ва година

Когато трябва да се избира мъжка тениска, независимо за подарък или за Вас самите, изборът е доста труден. Тенденциите всяка година се менят, като има и случаи, в които се повтаря модата през няколко години. Мъжките тениски са част от облеклото, като са предпочитани от всички представители на силния пол. Модерните модели за 2021-ва са разнообразни. Те не се ограничават в определен цвят, дължина или други характеристики, затова можете да задоволите своя вкус, какъвто и да е той. 

Ако сте гледали някои от последните ревюта на известните дизайнери, ще видите, че те дават широк отзвук на готините модели за тази година. В онлайн магазин ТЕОДОР можете да намерите много нови модели, включително големи размери, евтини и по-скъпи продукти.

Щампи

Щампите върху мъжките тениски са хит и през тази година. Независимо дали ще са букви или някаква апликация, те ще са водеща тенденция особено за сезон пролет-лято.

Черно-бели 

Тези варианти отново са модерни и с тях можете да постигнете интересен ефект с дънки в стил винтидж например. Надписите са много ефектни, когато искате да създадете контрастен ефект. Те са актуални и с тях ще бъдете в крак с модата.

Ретро щампи

Ретро щампите са много актуални при мъжките тениски. Избледнелите цветове също са на мода в момента.

Апликации от природата

Тези щампи са хит в момента. Те са предпочитани от хората, които се опитват да се върнат към корените си. Щампите могат да бъдат свързани с приключения, туризъм, животни, да изобразяват цитати и т.н.

Цветове

Мъжки тениски

Цветовете за лятото на 2021-ва са неоновите, като едни от най-актуалните са светложълтият и оранжевият. Те са много подходящи за горещите летни дни, особено за морската почивка. С тези мъжки тениски, тенът Ви ще изпъква още повече. Масленозеленото и маскировъчното са актуални все още. Можете да ги комбинирате с къси панталони или дънки, като можете да обуете джапанки, но и летни маратонки. Със сигурност стилът Ви няма да остане незабелязан. Въпреки че много мъже смятат розовото за изцяло женски цвят, той също е доста популярен в мъжката мода.

Геометрични фигури

Мъжките тениски с геометрични фигури също са актуални. Те най-често са изработени от два цвята и имат опростен дизайн. Това означава обаче, че можете да ги съчетавате с по-шарени панталони и да сте доста дръзки в това отношение. Вече научихте какви са модните тенденции за 2021-ва година и можете да прибегнете към покупката. Онлайн разнообразието е голямо – разгледайте и обновете гардероба си, за да сте в крак с тенденциите в модата при мъжките тениски.