Кои модели матраци са актуални днес?

двулицев матрак

Все по-често потребители се опитват да  създадат мечтания релакс у дома, като се заобиколят с подходящи мебели и вещи, носещи много комфорт. Ако и вие желаете да постигнете пълна хармония в жилището си и да се чувствате перфектно, когато сте си у дома и си почивате, е най-добре да смените матрака в спалнята с нов и по-модерен. Днес производителите предлагат огромно разнообразие от модели, които са изработени по нови технологии и създават много удобства по време на сън. Научи повече за различните артикули в каталога на Venus.bg.

Какво трябва да знаем за най-популярните модели?

Щом имате желание да направите спалнята си комфортна със сигурност ще избирате между еднолицев и двулицев матрак. Това са основните модеси, които се предлагат днес, но те имат множество разнообразни варианти и е хубаво да имате правилната информация, преди да инвестирате.

Научете повече за положителните характеристики на двулицевите матраци в сайта на магазина. Те са луксозни и в направата им влизат изключителни материали. Присъстват най-добрите покет пружини, мемори пяната, латексът, полиуретанът и други, които ще създадат перфектни условия за един качествен сън. Разгледайте двулицевите модели и научете повече за степента на твърдост, с която са изработени, защото това е важно за усещането ви по време на сън.

Запознайте се и с еднолицевите матраци, като научите повече за техните положителни черти. Цената им е по-евтина в пъти, но също така са удобни и ще ви предоставят подходящи условия за почивка. Не купувате рамка, с която да ги монтирате, защото те вече имат такава.

Научете повече за пружинните модели и без пружинните, за да определите кой вариант е по-подходящ за вас. Днес Venus.bg предлага да разгледате следния модел. Двулицев матрак Емира – научете повече тук:матрак

  • „Емира“ представлява двулицев модел, с ядро от белгийски латекс, метални пружини, естествена вълна и кокосови влакна;
  • латексът съдържа естествен каучук, който си възвръща формата след деформации и осигурява всичко необходимо за един спокоен сън;
  • сърцевината на модела е от пружини, навити на спирала, осигуряващи стабилна;
  • за по-голямо удобство е добавен луксозен свалям топ матрак, съставен от памучна вата и белгийски латекс;
  • „Емира“ е с анатомични свойства, добра проветривост и антибактериална обработка.

Твърдостта, която ще получите с покупката на този модел е средна, а гаранцията е цели 10 години.

Струва ли си да изберем двулицевия матрак?

Определено инвестицията си заслужава, тъй като този вид артикули ще ни служат много по-дълго. Ако се грижим правилно за тях и научим повече за начина им на поддръжка, ще ги запазим по-дълго като нови и дори бихме могли да удължим гаранционния им период. Правим еднократна инвестиция, която се изплаща в бъдещето.