Кой вид мека мебел е най-модерен и предпочитан от хората?

ъглов диван

Има определени мебели в интериора на жилището, към които потребителите имат по-специално отношение, тъй като се използват най-активно от семейството. Когато обзавеждате дневната, трябва да отделите необходимото време, за да изберете красив и качествен диван, който ще може да използвате дълго време. Съвременните ъглови холни дивани venus.bg са предпочитани от клиентите, тъй като предлагат много повече удобства от класическите линейни модели. Дизайните са много различни и ще намерите подходящ вариант, независимо дали стаята, която декорирате е голяма или малка.

Защо да инвестираме в модерен ъглов диван?

Когато се купува нова мека мебел е важно, да се съобразите с това колко често ще я използвате. Ако прекарвате повече време в дневната, е добре да купите модел, който е по-луксозен, изработен от качествени материали и с подходяща износоустойчива тапицерия. Преценете моделът от колко души ще бъде използван и се съобразете с размера на помещението. Днес холните ъглови мебели са по-харесвани, тъй като имат практична лежанка, която ви осигурява повече пространство за почивка и релаксация.

Ако ви дойдат гости ще има къде да ги настаните, защото тази част от дивана оформя приятен и уютен кът. Модерните холни ъглови модели разполагат с разтегателен механизъм, чрез който могат да се ползват като спалня. Тези мебели са подходящи за съвременните малки апартаменти, в които стаите не достигат или за хора, които живеят на квартира или общежитие.

Механизмът се използва лесно и само с няколко движения ще разполагате с голямо и удобно легло. Под седалките има и големи ракли за съхранение на багаж. Всички тези екстри правят ъгловата холна мека мебел предпочитана от потребителите. От Venus.bg предлагат Холов ъгъл Атлантида – 305+202 см., Кафяв/Бежов:диван

  • модел „Атлантида“ e модерно и функционално предложение за обзавеждане на хол или дневна;
  • този модел е съставен от триместен диван с клик-клак механизъм и лежанка;
  • функция сън, трансформира ъгъла в удобно легло;
  • има и две ракли за багаж под седалките;
  • за удобство към дивана са добавени три възглавнички;
  • „Атлантик“ се предлага с избор на цвят на дамаски или еко кожи от каталог.

Нов модел изработен от качествени материали, който ще обнови обстановката в дома ви.

В какъв цвят да бъде холният диван?

Ако не сте сигурни в какви нюанси искате да бъде тапицерията ви предлагаме да вземете универсални като бежово, черно, кафяво, сиво, които винаги ще изглеждат модерно и ще се синхронизират с останалите нюанси в стаята. В случай че сте по-смели и желаете меката мебел да се превърне във фокусна точка, може да изберете нещо ярко и открояващо се което да привлича погледа например червено, синьо или зелено.