Какви мебели да поръчаме за спалнята?

спален комплект

Много потребители решават да обзаведат жилището си с мебели купени през интернет платформите. Това е добро решение, тъй като търговците предлагат най-новите и модерни артикули на достъпни цени. Особено впечатление правят качествените спални комплекти, благодарение на които любимата стая за почивка ще стане много модерна и функционална. Спално обзавеждане от VENUS.BG е перфектният избор, ако искате нещо различно, оригинално и съвременно. Разгледайте моделите и изберете дизайн, който да ви допада и ще подхожда на апартамента.

Защо да изберем готов комплект?

Когато искате да обзаведете стаята по най-добрия начин е важно отделните мебели да са в пълен синхрон. Такъв много трудно ще постигнете, ако търсите мебелите една по една и се опитвате да откриете такива, които си подхождат.

В случая обзавеждането избрано в готов комплект е перфектното решение, за да имате една функционална и красива спалня. Готовите комбинации включват легло, гардероб, нощни шкафчета, понякога и скрин. Преценете с колко свободно пространство разполагате и заложете на вариант, който ще изглежда добре разпределен в помещението. Мебелите са изработени в една продуктова серия и обзавеждането е идеално съчетание. Спалнята ще изглежда все едно е декорирана от професионален дизайнер.

От Venus.bg предлагат следния вариант. Спален комплект Алексия – 160/200 см, Бяло гладко / Черно шагре:спалня

  • спален комплект „Алексия“ е съставен от легло с дъно, табла и амортисьорен повдигащ механизъм, осигуряващ достъп до подматрачното пространство;
  • леглото може да се използва с еднолицев и двулицев матрак, като за двулицевия е нужно допълнително закупуване на подматрачна рамка;
  • комплектът притежава и нощни шкафчета;
  • двукрилен гардероб с огледала, лостове и рафтове;
  • „Алексия“ се изработва от ПДЧ, с избор на цвят.

Модерна и красива комбинация, с която стаята ще стане красива и предразполагаща към релакс и почивка.

С какви модерни подобрения разполагат съвременните мебели?

Новото обзавеждане за спалня ще ви изненада приятно, защото артикулите предлагат редица удобства. Първото което ще споменем са плъзгащите врати на гардероба. Може да изберете точно такъв комплект, защото изглежда елегантно и модерно и спестява доста от пространството в стаята.

Друга екстра е повдигащият амортисьор, благодарение на който може да използвате подматрачното пространство за съхранение на различни вещи. Чекмеджетата и шкафовете са снабдени с механизми за плавно затваряне и отваряне, за да не чувате непрестанното тракане и скърцане от миналото. В някои комбинации ще срещнете и красивото LED осветление, което създава различна обстановка в тъмните часове от денонощието. Цените на модерното обзавеждане са достъпни, а често онлайн има и допълнителни промоции.