Мебели, които могат да бъдат използвани в различни пространства

Диван

Ако се върнем назад във времето и потърсим предшествениците на съвременната мека мебел то със сигурност, това което ще открием ще ни изненада. Сигурно не знаете, но преди векове единствените ползватели на тапицирани мебели са били само благородниците от знатни родове, които са взимали пряко участие в управлението на съответната монархия. Типовете мека мебел приличали на съвременните легла приста, но доста омекотени и достойно тапицирани. С годините и развитието на мебелното производство в раздела „мека мебел“ това, което се забелязва е, че действително трансформациите се налагат с цел осигуряване на много по-голям диапазон от приложения.

Арена с идеи за мека мебел, която да приложите навсякъде в дома си

Всяко едно обзавеждане може да се използва в различни по предназначение помещения. Ще ви представим няколко варианти на добре познати елементи, които в наши дни могат да се позиционират в различни пространства."Мебели Арена"

Има добре познати елементи от колекцията, с които определено всеки от нас знае къде да позиционира в жилещо си. Но навярно не подозирате за скритите таланти, които някои от решенията могат да предоставят за да усъвършенстват и подобрят дори работните ви навици. Ето някои модели мебели, за които не сте и подозирали, че могат да ви послужат в различни от обичайните за използване стаи:

  • Табуретка

Тя е вид минималистична мека мебел, която можем да използваме като поставка за краката си докато гледаме телевизия. Има обаче модели, които са доста функционални и освен като мебел за сядане изпълняват ролята на мини ракла, в която прибираме домашен текстил. Друга алтернативна версия на табуретката е модификацията, с чиято помощ заместваме успешно нощното шкафче;

  • Канапе

То служи обичайно в хола, но това не ни ограничава да го приложим като средство за настаняване на клиенти в СПА център, козметичен салон или офис. В дома канапето може да се приложи и като метод за оптимизиране на пространството при обзавеждане на детска стая;

  • Ъглов диван

Широкоспектърна мебел, която ще откриете в кафенета, сладкарници, ресторанти, барове. Няма по-удобно решение за обзавеждане на трапезария или всекидневна точно с такъв продукт.

За още многообразни идеи потърсете раздел мека мебел от магазин Арена.