Как да направим хола функционален и стилен с подходящата масичка за кафе

холна маса

Да се чувстваме добре когато се приберем е важно за всеки от нас, а за тази цел заобикалящата ни среда трябва да бъде красива и практична. Стаята в която избираме да прекараме по-голямата част от свободното си време е дневната и съответно нейното обзавеждане е от особено значение за цялото семейство. Тук гледаме телевизия, почиваме си или посрещаме приятели и близки на гости. Това предполага удобни и практични мебели, хармонично съчетани помежду си. Днес ще споменем по-подробно холната масичка, защото тя е онзи елемент без който стаята би изглеждала празна и незавършена. Венус холни маси ще намерите онлайн в продуктовия каталог на търговеца. Многообразието ще ви привлече, а прецизната и качествена изработка ще ви гарантират покупката на нещо което си заслужава.

По какви критерии да изберем холна маса

Всички варианти са красиви и практични, но за да останете доволни от покупката си трябва да се съобразите с личните си очаквания от тази мебел и разбира се с други параметри свързани с интериора. Холната маса се поставя винаги пред дивана затова трябва да обърнете внимание на неговата форма и размери. Спрямо това изберете и форма и размер на холната масичка. Ако имате стандартен линеен диван ви съветваме да поръчате мебел която е правоъгълна или елипсовидна с подходящ размер. При положение, че диванът е ъглов или с лежанка може да заложите на кръгла холна маса или правоъгълна, защото те биха стояли перфектно пред него. Венус ви препоръчва следния модел. Стъклен артикул FIORE – 100/60/40 см. – Черна:маса

  • „FIORE „ е изработена с атрактивна визия и стабилна конструкция от гланциран МДФ;
  • Нестандартната основа на масата може да бъде използвана за поставяне на вещи и книги;
  • За плота е използвано закалено прозрачно стъкло и МДФ;
  • Модел „FIORE „ може да я изберете между бял или черен цвят – изглежда еднакво добре и създава усещане за стил и лукс.

Интересен и атрактивен артикул, който ще изпъкне в хола, за да ви създаде комфорт и уют.

Да поръчаме ли тази мебел онлайн

Удобството да купуваме нещата през интернет платформите вече е доказано с времето. Огромното разнообразие което ви предлагат тези търговци не може да бъде намерено другаде. Представените производители са наистина много, затова стиловете и дизайните са с такова многообразие. Това позволява на всеки клиент да избере мебел подходяща за дома му и отговаряща на неговите очаквания и критерии. Реално може да се възползвате от намаления и отстъпки, които присъстват регулярно в каталога.