Как да изберем красив кухненски диван?

Ако сте от хората, които периодично обичат да правят някакви интериорни промени в жилището си със сигурност ще харесате новите модели предлагани онлайн. Мебелите са невероятно функционални, с красив дизайн и най-вече качествена и здрава изработка. Виж цените на практичните кухненски ъгли в сайта на магазин Venus.bg. Това са мебели подходящи за всяко жилище, заради достъпната си цена и множеството функционалности, които притежават. Инвестицията в подобен артикул е разумна. Това е причината днес да ви дадем повече информация за това как да откриете точния за вас модел.

Лесно ли е да изберем кухненски ъгъл?

Няма да се затрудните да откриете подходящия вариант за вас, тъй като изборът е много голям. Има най-разнообразни размери дизайни и различни промоционални цени. Кухненските ъгли са евтини, но това не означава, че са по-малко качествени от другите видове мека мебел. Ще откриете подходящия за вас диван, ако се съобразите с размерите на помещението.

Този артикул е извънредно комбинативен не заема много пространство и оформя чудесен кът за почивка в кухненската зона. Около масата могат да се настанят повече хора и ще има къде да се облегнат удобно, за да не чувстват предишния дискомфорт. За да направите добър избор освен подходящата цена, трябва да откриете и точната тапицерия.

Производителите ви предлагат богат каталог с възможности. Тук трябва да проявите и креативност, за да комбинирате новата мебел с вече съществуващата обстановка. В каталога на магазин Venus.bg може да научите подробности за – Кухненски ъгъл Мая с функция сън и 2 бр. Ракли:диван

  • „Мая“ представлява стилен кухненски ъгъл, с функция сън на достъпна цена;
  • отделните модули дават възможност за обръщане на ъгъла в зависимост от помещението и предпочитанията;
  • при необходимост от допълнително място за спане, бързо и лесно може да трансформирате в удобно легло чрез изтеглящ механизъм подматрак;
  • друга негова екстра са двете му ракли за съхранение на вещи и багаж;
  • кухненски ъгъл „Мая“ е тапициран с еластичен дунапрен, а гърбът с хастар;
  • тапицерията не се сваля.

Прекрасен модел на изключително преференциална цена. Той ще направи жилището ви по уютно и красиво.

Какви са полезните функции на тази мебел?

Диванът няма да ви донесе само комфорт, но също така ще ви представи редица допълнителни екстри. Наличието на разтегателен механизъм е едно от най-големите му предимства. Може да го използвате всеки път когато искате да си починете на спокойствие или когато ви идват гости и ще нощуват. Едно допълнително легло в дома никога не е излишно. Освен него ще имате и голяма ракла под седалката, за да подреждате различни вещи. Благодарение на тази многофункционална мебел с ниска цена домът ви ще изглежда подреден и уютен.