Мебели Венус – открийте кожен диван на достъпна цена

Ъглов диван

Централният елемент на вашия дом е диванът, елегантен и устойчив – стига да сте избрали качествено изработен модел. Един от главните въпроси, които стои пред потребителите решили да подменят меката мебел в жилището си е  – каква тапицерия да изберат? Ако искате да промените стила и излъчването на всекидневната ви препоръчваме да изберете кожен диван Венус. Това е мебел изработена с внимание към всеки детайл и с тапицерия по ваш вкус – естествена или еко кожа. Цената не бива да ви притеснява, тъй като има модели за всеки бюджет, а също и чести промоции.

Изберете красив и функционален кожен диван Венус

Има няколко различни форми на дивани от които може да избирате. Правоъгълните кожени дивани Венус са най-предпочитани, но вариантите с L – образна форма също добиха значителна популярност. Естествено е това, че трябва диванът да се впише хармонично в интериора на вашата всекидневна, така че ако стаята е малка не купувайте прекалено голям модел, който да стои неестествено там. Що се отнася до цвета не избирайте крещящи тонове, а по-скоро елегантни и комбиниращи се с всичко нюанси. Особено когато говорим за кожен диван Венус – цветът е това, което предава аристократизъм на обстановката.Ъглов диван Darwin

Ъглов диван Darwin:

  • Прекрасен кожен диван Венус с възможност да изберете нюанс на дамаската;
  • Изработен е от масивна дървесина и метал, с пълнеж от дунапрен и полиуретанова пяна – която не се деформира;
  • Моделът е снабден с подлакътници и механизми на облегалките;
  • Лесен е за поддръжка – за да използвате дивана дълги години редовно го почиствайте с мека и влажна кърпа.

Ако искате да направите добра инвестиция – купете кожен диван Венус и се насладете на предлагания комфорт и лукс. Моделите са здрави и удобни, лесни за почистване, а цените са повече от разумни. Спокойно можем да обобщим, че кожените мебели притежават вечна красота!