Колко е важно да разполагаме добра логистика на бързооборотните стоки?

млечни изделия

Все повече стават компаниите, които се занимават с търговия на бързооборотни стоки. Тук е от ключово значение да се осигури добра логистика, защото клиентите очакват бързи и навременни доставки. За да се справите с тази задача по най-добрия начин, е важно да сте в партньорски отношения с различни доказани в страната производители. Търговските обекти, които са избрали логистика на бързооборотни стоки от zagoragroup.bg са повече от доволни от това партньорство. Компанията има изградена перфектна репутация, защото предлага качествени изделия, богат асортимент и редовно зареждане.

Какви бързооборотни стоки се дистрибутират най-често?

Обектите, които изхранват хора и тези които продават хранителни продукти, държат на високото качество и на разнообразието. Винаги се търси надеждна логистика, която ще осигури разнообразни бързооборотни стоки, които най-често присъстват на трапезата на българина. От Zagoragroup.bg  споделят, че най-често получават заявки за:месни деликатеси

  • месни продукти – тук асортиментът е наистина огромен. Добрата логистика на бързооборотни стоки винаги се стреми да работи с най-добрите месопреработватели в страната. Клиентите очакват високо качество и перфектни вкусови характеристики. Месните стоки са деликатесни варено пушени меса, кренвирши, кюфтета и кебапчета, пържоли и много други;
  • млечни бързооборотни хранителни продукти – почти няма човек който да не консумира мляко, кашкавал и сирене. Това са традиционно български качествени изделия, които трябва да бъдат транспортирани в определените срокове и в камиони с конкретна температура. Тук логистиката играе ключова роля за това продуктите да пристигнат в търговската мрежа в най-добър вид;
  • яйца – също специфични за транспортиране хранителни бързооборотни стоки. Яйцата трябва да бъдат много внимателно съхранявани на конкретна температура и най-вече да са придружени с пълната документация за техния произход и качество.

Това е един доста голям сектор от търговията, при когото логистиката заема основна роля. Фирмата, с която ще работите, трябва да е достатъчно опитна и позната на пазара.

Какви са предимствата на логистиката в търговските взаимоотношения?

Щом търсите фирма, с която да работите и да получавате навременни доставки на бързо оборотни продукти, трябва да имате определени критерии. Успешните дистрибуционни компании се характеризират с това, че всички етапи от получаване на заявката до крайното изпълнение се поемат от добре обучен персонал. Има специално отношение към всеки клиент и се работи максимално бързо, за да бъде всичко получено в срок.

За добрата дистрибуция е от значение и наличието на голям автопарк, с подходящи хладилни камиони. Не бива да пропускаме и човешкия фактор, защото шофьорите трябва да са внимателни, коректни и да познават добре пътната мрежа, за да транспортират безпроблемно вашата поръчка. Предлагаме ви когато избирате партньор за работа да съберете малко повече информация за конкретната фирма и да проучите какви са отзивите от други клиенти.