Кое прави малките ъглови дивани перфектни за всяко жилище?

Интериорът на един дом зависи от това, какви са вкусовете на собствениците и как комбинират отделните артикули. Помещението в което семейството се събира, за да се храни е важно да бъде комфортно и уютно. Така ще предразположи хората към приятни семейни вечери. Вероятно сте свикнали в тази зона да виждате маса и столове, но днес ще ви предложим да помислите върху възможността да инсталирате кухненски ъгъл. Малък диван за кухня Мебели Венус е шанс да промените обстановката и да създадете още едно място, в което да си почивате.

Защо кухненският диван е предпочитан артикул при обзавеждане?

Ъгловата мека мебел за трапезария е добре позната на хората от доста години. Тя винаги е била актуален елемент от интериора, поради своето удобство и добра цена. Срещу скромна сума получаваме една наистина качествена и здрава мебел, снабдена с редица функционални възможности. Първото и най-важното тук е, че кухненският диван не заема много от пространството на стаята.

Неговото разположение е достатъчно практично и съответно е подходящ за малки апартаменти, квартири и кухненски зони. Ъгълът може да се използва като място за сън, защото разполага с механизъм за разтягане. С него се работи много лесно и винаги щом искате да си починете или да настаните свои гости, ще може да се възползвате от тази екстра. Друг момент е наличието на голяма ракла под седалката.

С инвестицията в подобна мебел получавате наистина много комфорт и правите жилището си уютно и красиво. Ще ви представим един от моделите в сайта на магазин Венус. Трапезен ъгъл Торонто – с 2 бр. Ракли и функция сън – Кафяв:диван

  • представяме Ви изключително достъпния кухненски ъгъл „Торонто“, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария;
  • диванът е съставен от триместен диван, ъгъл и двуместен диван;
  • този модел притежава удобства като: функция сън (тип падащ гръб трансформиращ се в легло) и две обемни ракли за багаж;
  • двете ракли под седалките предоставят обемно място за съхранение на багаж;
  • „Торонто“ се изработва в цвят по избор.

Модел отличаващ се с много добро качество, здравина и перфектна конструкция. Имаме шанс да изберем дамаска по наш избор и да комбинираме новата мебел с обзавеждането в стаята.

Защо при избора е определящо качеството на изработка?

Когато инвестираме в нова мебел държим тя да бъде наистина качествено изработена. В случая трапезарията е доста натоварена зона и диванът трябва да е максимално устойчив. Добрите модели винаги включват в направата си естествена дървесина, което е гаранция за добро качество. Преди да купите нещо, винаги четете внимателно неговите характеристики и преценете до каква степен отговаря на вашите критерии.