Защо офис столовете играят толкова важна роля в живота ни

стол

Ако вашата работа е свързана с прекарване пред компютъра на определени часове, то със сигурност знаете много добре защо изборът на качествен офис стол е толкова важен. Професиите които изискват от служителя да бъде в седнало положение толкова много време, отстрани изглеждат примамливо, но в действителност това може доста да наруши здравословния комфорт. Виж тук в онлайн магазин Венус разнообразие от офис столове, които са подходящи за различни случаи и различни позиции.

Различните модели и тяхното място в служебната среда

Производителите са разделили офис столовете в три големи категории от които може да избирате в каталога на Венус. Вижте тук подробности за всеки един поотделно. Артикулът който е предвиден да настани вашите гости и клиенти се нарича посетителски, изработен е качествено от здрави материали, но не притежава никакви механизми и функции за промяна на позицията на стоене. Работните модели от друга страна са направени за всеки един служител, който трябва да притежава ергономичен модел снабден с разнообразни функции, които променят височина, наклон в седнало положение, имат колелца и подлакътници. Най-високият ценови клас се държи от президентските офис столове, те се отличават със атрактивна визия и детайлна изработка. Вижте тук моделите и изберете за вас. Те са произведени специално за управителския състав, но не пречи да бъдат използвани и от обикновените служители.Лумбален работен офис стол

Вижте тук предложението на онлайн магазин Венус. Лумбален работен офис стол 907 с подлакътници, черна мрежа / черен гръб:

  • Висока облегалка и удобна седалка с газов амортисьор за регулиране на височината;
  • Моделът е с много добра лумбална опора;
  • Релакс механизъм помага да се отпуснете при нужда от почивка;
  • Седалката е тапицирана с текстилна дамаска, а гърбът е подсилен с мрежа.

Непременно вижте тук и останалите видове от които може да изберете артикули и да поръчате за вашата фирма.