Защо да изберем оригинална кухненска маса с овална форма

маса

Днес искаме да ви помогнем в избора на една мебел, която е от основно значение за комфорта на семейството в трапезарията. В моментите когато се събираме с близки и приятели да хапнем и да поговорим е добре де имаме кухненска маса, която ще ни осигури удобство и достатъчно пространство, около което да се настаним. Тази мебел трябва да бъде едновременно стилна и да изпълнява функциите които се очакват от нея. Виж тук в онлайн магазин Венус, колко интересни, актуални модели се предлагат.

Кухненските маси с овална форма – вижте тук интересни факти за тях

В статията днес се спираме подробно на овалната форма, понеже тя е може би най-елегантна от всички, които се предлагат в раздел кухненски маси. Повечето помещения използващи се за хранене са с продълговата форма и точно там подхожда – овалът като опция. Тези модели на Венус може да се каже, че напомнят най-много на продълговатите с разликата, че ъглите са приятно заоблени. Много трябва да бъдете прецизни в избора и на столове, понеже специфичната форма ще ви позволи да поставите шест на брой. Вижте тук снимки на моделите, които ще ви допаднат. Кухненските маси в мебелен магазин Венус имат разтегателен механизъм и при необходимост, може да настаните повече хора бързо и лесно. Безопасна мебел, която се произвежда от дърво или стъкло, а понякога и в комбинация от двете. разтегателна маса

Овална разтегателна трапезна маса NISA 589 – Екрю – Вижте тук подробности за модела на Венус:

  • Предложение за обзавеждане на кухня или трапезария;
  • Снабдена е с автоматичен разтегателен плот;
  • Изработен е от качествено ПДЧ, а краката са от полиуретан;
  • Цветът е нежно – екрю.

Вижте тук всички интересни модели на онлайн магазин Венус. Представената днес кухненска мебел в овална форма е за хората, които ценят изтънчеността и чара във всяко помещение. Винаги с удоволствие ще сядате да се храните, а гости ви ще бъдат очаровани.