Venum – една от бързо утвърдилите са марки за екипировка и аксесоари при силовите спортове

спортни стоки

Малко са почитателите на бойните изкуства, които са наясно с факта, че основоположник на онлайн търговията със спортни стоки и аксесоари от най-висок клас е французина Франк Дюпуи. През 2004 година в малкия си апартамент в красивия Париж младия предприемач създава платформа за онлайн търговия с бойна екипировка, боксови ръкавици и протектори, които си набавя от някои от световноизвестните бразилски компании. И както обикновено се получава точно в момента, определян като истински пик в продажбите на стоки за силовите спортове от Бразилия не успяват да осъществят навременните доставки и това де факто е сред причините Дюпуи да търси друго решение за да не изгуби интереса на клиентите си.

Появата на Venum – качество, което бързо се утвърждава на пазара

В следствие на силното забавяне в доставките от бразилските Dragon Bleu е сред основните причини за появата на Venum. Създаването на собствената марка, която да изработва на изгодни цени едни от най-търсените стоки прави Франк Дюпуи изключително успешен предприемач. Определено невъзможността да осъществят доставките от Dragon Bleu се оказва сериозна причина за това новосъздадената марка Венум да успее толкова бързо да се радва на популярност и успех. Но дали само това, че Драгон се замества с нов бранд е условие за успеха на Венум. Всъщност това е една от причините, но е факт, че още с появата си на пазара Venum залага на:облекло

  • Модерна визия;
  • Високо качество;
  • Издръжливост на продуктите;
  • Подбрани материали;
  • Достъпни цени.

Дюпуи успява не просто да запълни липсите на пазара с Venum, а да предизвика интереса на почитателите на бойните изкуства с изделия от най-висок клас на качество и здравина.

Венум в магазините в България

ММА федерациите у нас са наясно, че концепцията наложена от Франк Дюпуи е да се предлагат стоките му единствено в онлайн платформи. Затова ако сте решили да търсите утвърдения и бързо заел висок ръст на продажбите бранд Venum във физическите магазини, то определено няма да откриете боксови ръкавици, шорти и протектори дори в специализираните търговски обекти. Представител на венум магазин България е fightshop.bg. Богато многообразие от спортни аксесоари, атрибути и екипировка ви очаква в каталога на магазина. С лекота можете да си набавите най-новите стоки от Венум, независимо дали се занимавате професионално или за удоволствие с бойни спортове. Продуктите се отличават не само с качество и моден дизайн, а:

  • Високотехнологичност;
  • Иновации;
  • Ефективна защита на атлетите при тренировки и на ринга.

В магазин fightshop.bg България ще намерите точно онова, от което се нуждаете за функционалната си тренировк.