Кои шкафове за кухня са най-модерни и елегантни?

кухня

Зоната, в която ще приготвяте храната не винаги трябва да изглежда скучно и стандартно, затова и днес производителите на мебели ви изненадват с интересни и оригинални предложения. Венус кухни гланц в момента са едни от най-предпочитаните дизайни. Мебелите се изработват от материалите MDF и ПДЧ, които осигуряват елегантното гланцово покритие, което прави артикулите толкова изискани. Комплектите се изработват на модулен принцип и представят горни и долни шкафове, които могат да бъдат монтирани в най-различна форма.

Защо да поръчаме гланцирани шкафове за кухня?

Ако ви предстои да правите интериорни промени в помещението където готвите, е хубаво да се насочите към най-актуалните и модерни предложения. Гланцираните комплекти ще ви създадат една по-различна и интересно обстановка. Те изглеждат изключително луксозно и може да ги използвате дори ако жилището ви е с отворен архитектурен план. Подобни гланцирани шкафове ще се впишат във всеки интериор и защото производителите ги представят в най-разнообразни нюанси.

Съветваме ви да изберете модули за вграждане на електроуредите, защото така ще поддържате по-добра хигиена и ще създадете много добра визия на зоната. Разгледайте всички модели и се съобразете с предназначението на отделните шкафове, които могат да бъдат и декоративни. Такъв обикновено е горният ред като е възможно да включва артикули със стъклени витрини или отворени рафтове. От Венус ще ви представят – Права кухня Сити 9119 MDF Олив мат/Бял гланц/Сонома 340 см:мебели за кухня

  • готова права кухня „Сити 9119“ с цял термоплот;
  • шкафовете за кухня имат механизми за плавно затваряне на вратите и чекмеджетата;
  • чекмеджетата имат механизми InnoTech Atira – Hettich, които позволяват пълно изтегляне и плавно прибиране;
  • кутията и гърба на чекмеджетата са метални, а дъното от ПДЧ.

Комбинация между матови и гланцирани модули, която ще ви създаде много повече комфорт в помещението за готвене. Шкафовете за кухня са достатъчно обемни, за да подреждате повече неща в тях.

Какви екстри притежават съвременните шкафове?

Ако решите да инвестирате в ново обзавеждане, е добре да се поинтересувате от удобствата, които то притежава. Шкафовете за кухня могат да имат LED осветление, чрез което ще оформите една различна и интересна атмосфера. Важно допълнение е наличието на механизми за плавно и безшумно отваряне и затваряне на чекмеджетата и шкафовете. Тъй като постоянно имате да подреждате нещо именно в шкафовете тази екстра ще ви създаде много по-голям комфорт и ще направи цялата обстановка приятна. Разликата между модерните модули и тези в миналото е това, че сега могат да бъдат вградени всички електроуреди, за да изглежда конструкцията стилна и елегантна.