Кога е правилно да сменим шкафовете в кухнята?

мебели за кухня

Периодично всеки иска да промени някаква част от интериора на дома си и да го модернизира. Такива мебелни трансформации най-често се случват във всекидневната и спалнята. Ето защо днес ви предлагаме да помислите за покупката на нови шкафове за кухнята. Това обзавеждане е изключително важно за комфорта на семейството и трябва да бъде направено много разумно. Венус кухни дърво много ще променят обстановката и ще ви предложат редица удобства. Мебелите са невероятно практични, изработени на модулен принцип. Благодарение на това получавате достатъчно на брой горни и долни шкафове, които да заменят старите и вече амортизирани.

Кога е моментът да инвестираме в нови мебели за кухнята?

Ако забелязвате, че вече не ви е толкова приятно времето когато приготвяте храна за семейството, най-вероятно мебелировката ви потиска. В тази зона от дома не правите често промени и е нормално шкафовете да са амортизирани и не толкова практични. Модерните модули направени от дърво и MDF са чудесна инвестиция, за да промените обстановката и да се чувствате много по-комфортно. Съвременните шкафове притежават механизми за плавно и безшумно отваряне и затваряне.

Така всяко едно действие ще бъде съпроводено от релакс и уют, без наличие на дразнещи шумове. Готовите комплекти ви дава шанса да изберете формата и вида на монтаж, което е важно за цялостната визия на интериора. Мебелите за кухня могат да бъдат разположени в г-образна форма, линейна, с изнесен остров или в два реда. Определете кой вариант ви допада спрямо свободното пространство. Хубаво е да имате бърз и лесен достъп до всичко необходимо, без да правите излишни движения. От Венус ще ви представят красив и удобен комплект. Кухня с остров Сити 9134 MDF Бяло фладер/Бяло гладко 520+120, остров 324 см:кухня

  • кухня с остров „Сити 9134“ с цели термоплотове;
  • шкафовете имат механизми за плавно затваряне на вратите;
  • чекмеджетата имат механизми InnoTech Atira – Hettich, които позволяват пълно изтегляне и плавно прибиране;
  • кутията и гърба на чекмеджетата са метални, а дъното от ПДЧ;
  • при наличие на комин, врата и др. е подходяща е за стандартен прав и ъглов монтаж (няма ъглови шкафове).

Модерни шкафове с красив и елегантен дизайн.

Кои са актуалните цветове за обзавеждането в кухнята?

Голяма част от потребителите продължават да залагат на цвят естествена дървесина. Той изглежда най-универсален и се допълва с всички нюанси, в които могат да бъдат боядисани стените. Разгледайте и съвременните шкафове в светло сиво, синьо, бяло, маслина и други подобни, които също набират популярност. Те са приятни и нежни, за да не ви омръзнат прекалено бързо. Много от модерните модули имат и гланциран завършек, който ги кара да изглеждат още по- стилни и луксозни.