Има ли значение, какъв вид обзавеждане ще изберем за трапезарията?

ъглов диван

Като всяка друга стая от дома ви и тази, в която се храните е важна за комфорта на цялото семейство. Много често хората не отделят нужното внимание на интериора тук и залагат на стандартни решения. Днес ви предлагаме да помислите върху това, как може да използвате подходяща мека мебел в трапезарията и да направите зоната по уютна и функционална. Мебели ВЕНУС ви представят интересни кухненски ъгли, които са достатъчно комфортни и удобни да бъдат използвани в дома ви. Този вид артикули правят впечатление със здравината и устойчивостта, които предлагат.

Кои са основните предимства на модерните ъглови дивани за кухня?

Ако до този момент се използвали стандартни столове, веднага ще откриете разликата от това да сте настанени на мека мебел. Ъгловите дивани за кухня предлагат редица удобства и комфорт, независимо че се различават от модела, който използвате в дневната. Тяхната конструкция е по-висока, за да се храните удобно на масата. Наличието на ъглов диван ви позволява да използвате стаята и през останалата част от деня. Тук бихте могли да изпиете сутрешното си кафе на спокойствие, да почете книга или да свършите някаква служебна работа. Ъгловите кухненски дивани също така се разтягат и могат да се ползват като място за сън.

Сами виждате, че възможностите на тази евтина и здрава мебел са неограничени и това я прави толкова предпочитана от потребителите. Всеки може сам да избере вида и цвета на тапицерията и така да синхронизира обзавеждането според личните си предпочитания. От магазин Венус ви съветват да научите повече за характеристиките на един от новите модели. Кухненски ъгъл Крит Лукс с функция сън и 2 бр. Ракли:диван

  • модерен диван „Крит Лукс“ е практично решение, който е подходящ за обзавеждането на Вашата кухня или трапезария;
  • той разполага с функция сън, чрез издърпване на подматрак се трансформира в удобно легло за сън;
  • под седалките е снабден с ракли за съхранение на Вашите вещи;
  • за изработката на седалките е използван еластичен дунапрен, гърба е от хастар.

Комфортен качествено изработен диван, който създава хармония, домашен уют и предразполага към приятно прекарване на свободното време.

Има ли смисъл да инвестираме в луксозен ъглов диван?

Независимо че този артикул се използва в кухнята или трапезарията, той може да бъде с изискан дизайн и луксозна тапицерия. В по-малките апартаменти където помещенията не достигат, е възможно да не разполагате с отделна дневна и поради тази причина меката мебел в трапезарията трябва да е достатъчно стилна. По този начин ще имате комфортно място, където да се храните и зона за почивка и релакс в едно.