Защо да изберем новия си матрак от интернет магазин?

Купуваме все повече неща през онлайн платформите и е нормално да открием тук и различен вид обзавеждане. Когато се избират по-специфични артикули, които притежават сложни характеристики и са важни за удобство на семейството, трябва да се помисли по обстойно. В спалнята освен подходящите мебели, трябва да бъде поставен и качествен матрак. Такъв лесно може да откриете в каталога на магазин http://www.venus.bg/матраци. Моделите са професионално изпълнени по нови и модерни технологии.

Какви модели ще открием онлайн?

Преди време потребителите бяха свикнали, че в матраците присъстват различни видове пружини. В момента новите артикули могат да бъдат изработени и от по-иновативни материали като мемори пяната и латексът. Те са изработени без наличието на пружини, изключително устойчиви са и по време на сън запазват формата на тялото.

Може да избирате между еднолицеви и двулицеви модели в зависимост от това, колко пари сте приготвили за покупката. Естествено двулицевите артикули са по луксозни, защото могат да се използват от всичките си страни. Завъртате ги периодично и така се износват много по-бавно. От друга страна еднолицевите имат монтирана рамка от едната страна и могат да се използват на момента, без да правите допълнителни покупки към тях.

Съобразете твърдостта на модела с начина по който спите и характеристиките на вашето физическо състояние. Твърдите матраци са подходящи за хора с констатирани болки в гърба и кръста. В каталога на Venus.bg ви очаква много голям избор като днес ще ви представим един конкретен модел. Двулицев матрак Орто Релакс:матрак

  • двулицев модел „Орто Релакс“ е с ядро от висококачествена еластична пяна, мемори пяна и силиконова вата, който ще се приеме извивките на тялото Ви, за да Ви гарантира необходимото ниво на комфорт за един спокоен сън;
  • моделът притежава анатомични свойства, предоставящи стабилна опора, правилна стойка по време на сън и релаксация на мускулите;
  • за изработката на „Орто Релакс“ са използвани висококачествени материали, устойчиви на натоварване;
  • обвит е в калъф с луксозна плетена дамаска с антибактериална обработка.

Един от най-качествените модели, които може да намерите в платформата. Предоставя удобство и спокойствие по време на сън, за да бъде тялото ви в подходящата позиция, в която ще си починете и ще се почувствате релаксирани.

Как да експлоатираме правилно матрака?

След като сме направили толкова важна покупка, трябва да се постараем да я пазим във времето и да я използваме правилно. Специалистите ще ви посъветват да почиствате периодично леглото с прахосмукачка, за да не се събира прекалено много прах. Добре е спалнята да се проветрява, защото влагата също би могла да повреди матрака. Ако той е двулицев, непременно трябва да го завъртате в различни посоки, което ще удължи живота му.