Как да направим кухнята по-удобна и практична с помощта на модерните шкафове?

мебели за кухня

Сърцето на всеки дом е кухнята. Това е помещението, в което се приготвя храната и поради тази причина, то е използвано ежедневно от всички. В шкафовете се съхраняват много и различни продукти, домакински принадлежности и други пособия. Да не забравяме, че присъстват и всякакви електроуреди, важни за комфортния и уютен живот. Ще се чувствате перфектно у дома си, ако разполагате с качествени мебели, които да оформят тази зона. Помислете какъв дизайн шкафове да поръчате, защото това е сериозна инвестиция и се прави през по дълъг период от време. Мебели ВЕНУС са приготвили за вас разнообразни готови конфигурации, както и отделни модули, които сами да съчетаете.

Какви са плюсовете на модулното кухненско обзавеждане?

Съвременните шкафове са организирани в горен и долен ред. Това ви дава възможност много добре да организирате подредбата на нещата като по-тежките и обемни поставите долу, а в горните шкафове наредите сервизи, бурканчета с подправки или някакви други по-леки неща. За да създадете интериор, който ви допада предлагаме да поръчате обзавеждането под формата на модули.

Така сами ще решите, колко шкафа да разположите долу и горе, в каква конфигурация и с какъв дизайн. Добре е да се съобразите със свободното пространство и да инвестирате в кухненски модули, които ще ви послужат да направите зоната комфортна. Помислете и върху това, как ще бъде монтирано всичко, за да имате лесен достъп до електроуредите, мивката и плота. В случая има опция за вграждане на всички домакински електроуреди, за да изглежда цялата комбинация напълно завършена и естетична. От Венус препоръчват следната идея. Кухненски комплект Сити 912 – 262 см – цял термоплот, плавно затваряне – Орех адмирал/Астра/Венге:кухня

  • комплект „Сити 912“ притежава всичко необходимо за обзавеждането на кухнята Ви;
  • обзавеждането включва шкафове, чекмедже, отделение за вградена фурна;
  • за удобство са добавени цял термоплот и механизъм за плавно затваряне.

Красиво и функционално обзавеждане за кухня, съобразено с последните модни тенденции. Шкафовете и чекмеджетата се използват по предназначение, благодарение на различните удобства, които притежават.

Да се доверим ли на кухненски мебели направени от ПДЧ?

От този вид оборудване очаквате най-вече стабилност и здравина през времето, в което ще го използвате. Все по-често производителите предлагат артикулите с изработка от съвременните плоскости МДФ и ПДЧ. Това е едно много разумно решение, тъй като материалите са достатъчно здрави и характеристиките им са много близки до тези на естествената дървесина.

Техният плюс се състои в това, че имат ламинирано защитно покритие и няма да се повредят от замърсяванията и влагата в тази част от дома. Цената им е достъпна и могат да бъдат изработени в много различни нюанси.