Как да откриете мечтаното легло с повдигащ механизъм

легло

В миналото мебелите са били доста статични и без да изпълняват повече от една функция. С напредване на технологиите, логично и в тази сфера дизайнерите мислят варианти, които да улеснят ежедневието на хората, като добавят различни функции и нови приложения на добре познатите ни и стандартни неща. Едни от тях са практичните легла с повдигащ механизъм предлагане в магазин Венус. Ето че вече е променено познатото на всички легло, то има също и ракла. Модерният механизъм позволява да подреждаме своите вещи и под самото него.

Каква е основната идея на леглата с повдигащ механизъм

Това което е необходимо да знаете за тези интересни модели е – механизма за повдигане, трябва да е снабден с газови пружини, всяка от които е добре да издържа натоварване от около 80 кг. Амортисьорите пък, помагат да се повдигне горната част на рамката на матрака. Механизмът трябва да се използва плавно и лесно. Магазин Венус има модели на легла в най-различни размери, така че всеки да намери подходящото за него.Тапицирана спалня

Леглата с повдигащ механизъм са модерни, функционални и добиват все по-голяма популярност. Ето какво ще спечелите ако изберете модел от мебели Венус:

  • Спестявате място – въпреки че двойните легла са обемисти и заемат много пространство, моделът с механизъм за повдигане ви осигурява още толкова за съхранение;
  • Конструкцията на леглото е такава, че не позволява да попада прах нито под него нито в раклата, която използвате;
  • Мебели Венус разполагат с богат асортимент от различни видове, а това помага на всеки клиент да избере спрямо своите желания.

Днес пазарът изобилства от много легла с повдигащи механизми. Различни оформления, като размер цветови комбинации и материали за изработка. Потребителят спокойно може да намери в магазин Венус модел, който отговаря на всичките му изисквания. От по-опростени като дизайн легла, до изключително луксозните тапицирани спални, спрямо вашите нужди се насладете на всички функции, които ви предлагат модерните легла.