Как да изберем легло за нашия ученик

обзавеждане

Когато става дума за децата инвестицията в техния комфорт си заслужава. Не бива да се правят икономии при избора на мебели и особено на детско легло. Имайки предвид, че там ще расте нашето дете, съвсем нормално е да искаме стаята да е мебелирана с най-качествените и стилни мебели. Магазин за мебели venus.bg, ви представя не само функционални решения за вашия дом, но и едни достъпни цени, които са подходящи за всеки клиент. Модерните детски легла са това, което ще привлече вниманието и на детето.

Легло според възрастта на малчугана

Когато описват различните модели, производителите дават специални препоръки за възрастовата категория на децата. Затова е препоръчително периодично да обновявате интериора на детската стая. Докато детето е по-малко може да се използват мебели които се трансформират. Такъв тип модели, имат маса за повиване, а също така и скрин за подреждане на дрехите, след време различните функционалности им позволяват леглото да се уголеми.Детско обзавеждане

В каталога на мебелен магазин Венус ще откриете изключително разнообразие от легла подходящи за вашия ученик. Днес ще ви представим два от най-актуалните модела в тази категория:

  • Детско легло Сити 2021 – цената е изключително атрактивна а именно 156лв. Моделът е снабден с три огромни чекмеджета, подходящи за съхранение на багаж и различни вещи. Би могъл да се използва както еднолицев така и двулицев матрак;
  • Детско легло тип „сандвич“ Сити 2020. Снабдено е с етажерка, подходяща съхранение на книги. Долното легло е поставено на колелца и се издърпва, като по този начин се разделя от горното. Много подходящо, когато детето има гости с преспиване.

Моделите за ученици и тийнейджъри, са за възраст на която децата вече се опитват да бъдат независими, затова и стаята трябва е обзаведена с индивидуален подход. Включете вече порасналото дете в избора, нека то има последната дума за това как ще изглежда леглото му.