Важно ли е как ще обзаведем детската и какво легло ще изберем

легло кола

Нормално е всеки родител да се опитва да даде най-доброто на своето дете. За да растат малчуганите щастливи и спокойни в една приятна среда, трябва да са заобиколени от подходящи мебели и да имат местенце в което да се чувстват уникално. Ще го постигнете лесно, ако купите различно и открояващо се легло. Обърнете внимание на новите модели в каталога на онлайн магазин https://www.venus.bg/детска-стая/детски-легла/детски-легла-коли/. Няма момче което да не бъде доволно да получи подобна мебел. Така гарантирате не само спокойния и безопасен сън, но също и много весели игри.

Ключови предимства на модерните мебели-коли

Децата се впечатляват изключително бързо и фантазията им е много силно развита в тази определена възраст. Винаги искат да бъдат заобиколени от интересни неща, да си играят активно и да си измислят различни ситуации които да пресъздават. Подобно детско легло-кола ви дава прекрасната възможност да организирате място за игри и забавления което в същото време отговаря и за качествения сън. Така определено получавате 2 в 1. Този вид мебели се отличават от класическите, защото пресъздават изцяло един атрактивен автомобил. Всички компоненти са добре подбрани и са копие на истинската кола. Самата мебел от своя страна е достатъчно функционална за сън, има място за съхранение под матрака и е един пълноправен артикул в стаята. Venus.bg препоръчва следния вариант. Детско легло полицейска кола GTR Police 90/190 с дистанционно – бяло/черена – дънно осветление, светещи фарове, джанти, кожени седалки:детско легло

  • Детско легло „ GTR Police“ е с форма на спортна кола и размери на единично легло;
  • Има дънно осветление, светодиодни фарове и джанти, врати които се отварят, кожена тапицерия и две кожени седалки;
  • Звукова система, която се контролира с дистанционно (управление-музика чрез Bluetooth) и сирена;
  • Към него е включена и подматрачна рамка;
  • Подходящо за еднолицев или двулицев матрак с р-ри: 90/190 см;
  • Ръбовете са със заоблена форма за да се избегнат наранявания.

Подобна мебел ще накара момченцето да си представя, че е истински полицай и да си измисля много и различни игри.

Къде може да откриете качествено изработен креват-кола

Към този момент най-удачният избор е да поръчате съответната мебел онлайн. Тези артикули са с малко по-висока цена и не могат да бъдат открити в класическите търговски обекти. Освен това, ако изберете покупката през интернет платформа ще се възползвате от редица предимства. Търговците сами организират транспорта до дома ви което никак не е малко, а често може да срещнете продуктите с намалена цена. Подарете много усмивки на вашия малчуган с една толкова интересна и впечатляваща детска стая.