За удобството да ползваш кредит без поръчител

Статистика показва, че много от хората се отказват от взимането на кредити по една много основателна причина – намирането на поръчител. Ако преди години всеки ставаше поръчител за кредит на свои приятели и роднини за да изтегли така наречените „каси“ или заеми, то днес е доста трудно и почти невъзможно да намерите човек, който да гарантира, че е солидарен съдлъжник на получения от вас заем. Бъдете сигурни, че дори най-близките ви хора ще откажат да се превърнат в гаранти по даден кредит и причините за това се крият не в това, ме те не искат да ви помогнат, а във факта, че икономическата ситуация у нас е доста нестабилна и не се знае какво ви очаква в бъдеще.заем без поръчител

А нуждата от кредит наистина може да се превърне в сериозен мотив за да разрешите неотложни проблеми. На практика днес финансовите институции като банки и фирми за бързи кредити предоставят алтернативни методи за обезпечение. Това зависи реално от сумата, за която кандидатствате. Логично е например, ако искате заем за покупка на жилище то самото обезпечение да бъде имота. За по-дребни суми гаранция може да бъде вашия месечен доход и отново няма да се наложи да търсите поръчител.

Затова и много от банките и фирмите за заеми акцентират с рекламни постове, че всеки който се нуждае от пари може да се възползва от услугата кредити без поръчител. И по този начин интереса към този инструмент е логично да се повишава, тъй като за суми в рамките на 200-3000 лева дори не е нужно да предоставяте каквото  ида е обезпечение, а само срещу лична карта кандидатствате и получавате нужните ви средства.

Действително живота е доста динамичен. Ежедневно сме изправени пред различни ситуации и предизвикателства, които са напълно обясними и за да се справим с тях имаме нужда от пари. За да не разчитате на близки, роднини и приятели най-разумното решение е свързано именно с кандидатстване за заем, при който не се изисква намесата на трето лице т.е поръчител. За собственото си спокойствие, за лесно разрешаване на всякакви финансови проблеми внимателно проучете вариантите, с които можете да си набавите максимално бързо нужните пари. СитиКЕШ е лицензирана компания, с която тревогите ще останат на заден план. Кандидатствайте онлайн, изберете погасителен план, който да отговаря на вашите нужди и изберете вида креди,който напълно да ви удовлетвори. Варианти има и сега е момента да се уверите, че кредит без поръчител можете да получите лесно и бързо.