Как да зарадваме детето с нова и красива стая

детско обзавеждане зеле

Няма родител който да не желае да направи щастливо своето дете като му обзаведе красива и уютна детска стая. В това помещение малчуганът ще се чувства най-добре, защото всички артикули са произведени специално за него и му предоставят комфорта и спокойствието да си играе, учи и почива с удоволствие. Мебели Венус: детско обзавеждане е начина да имате всичко наведнъж само с един избор. Готовите комплекти са изключително практични и включват подходящите мебели подбрани директно от производителя. Няма да се тревожите дали нещата си подхождат, защото са съчетани професионално.

Защо да изберем готов комплект за детска стая

Днес свободното време на никой не достига, а изборът на мебели е доста дълъг и трудоемък процес. Особено когато това касае децата трябва да бъдем максимално внимателни и да подбираме всичко много стриктно. Затова и е най-добре да се доверим на готовите комплекти за обзавеждане на детска стая, които ще направят помещението уютно и функционално, без да се налага сами да търсим поединично нещата. Финалният завърших ще е перфектен, а цената изключително достъпна. Щом избираме повече неща наведнъж винаги излизат евтино. Комплектите за детска стая съдържат най-важните мебели за едно спокойно ежедневие – легло, гардероб, бюро, скрин, етажерки и шкафчета. Отделните елементи от обзавеждането са изработени в една продуктова линия, което ги прави идентични като дизайн и стил. Цветът също е еднакъв за да имаме перфектния комплект. Мебели Венус представят характеристиките на един нов вариант. Комплект обзавеждане за стая Сити 5031 – Бяло гладко/Сонома тъмна:детски спален комплект

  • Комплект за детска стая „Сити 5031“ се състои от легло с табла и две чекмеджета;
  • Бюро с три чекмеджета и надстройка, както и голям трикрилен гардероб с две чекмеджета отдолу;
  • Притежава всичко необходимо за обзавеждането на една детска или юношеска стая;
  • За по-голямо удобство вратите са оборудвани със специални панти за плавно затваряне;
  • Леглото е подходящо както за еднолицев, така за двулицев матрак.

Функционален и красив модел благодарение на който малчуганът ще се чувства уютно и ще разполага с подходящите мебели.

Защо материалите за изработка са от ключово значение

Когато купувате толкова мебели наведнъж трябва да се запознаете с материалите от които са изработени те. Нормално е да искаме безопасността на детето да бъде гарантирана, а това ще стане, ако конструкцията на артикулите е здрава и устойчива. В момента повечето неща се правят от MDF и ПДЧ плоскости, които се наложиха във времето като добър еквивалент на дървесината. Те се обработват по-лесно от нея по-достъпни са като цена, а в същото време предлагат здравина и надеждност. Финалният гланциран ефект който имат ги прави модерни и лесни за поддръжка.