Как да постигнем перфектния ред у дома

обзавеждане

Сред приоритетите на една домакиня е дома ѝ да бъде подреден. Не случайно казват, че когато дома ти е и изпипан до последния детайл то това е знак, че живееш в синхрон със себе си и мислите си. Ето я причината днес да отворим една важна страница от домашното обзавеждане, а именно начина по който да го поддържаме безупречно и изрядно организиран. А как да се постигне това най-лесно ако не с втората по важност мебел в спалното ни помещение, а именно гардероба.

Продуктови модели и специфики

Независимо от това, че гардероба се приема като един по-голям дрешник, затворен с врати то няма как да не отчетем факта, че като цяло видовото многообразие е впечатляващо. Производителите са се  постарали да намерят една много интересна концепция, която на пракика показва, че няма зона в дома, в която да не може да бъде използван гардероб. Продуктовата гама на водещи производители от българската мебелна гилдия ни представя широк спектър от мебели:

 • Стандартни двукрилни гардероби;гардероб
 • Двукрилни с плъзгащи се врати;
 • Двукрилни с надстройка;
 • Модели с три и повече крила;
 • Гардероби за коридор;
 • Детски гардероби;
 • Гардероби като модули от холни секции и много други.

Оправдано е това богато многообразие, тъй като на фона на личните ни предпочитания за подреден дом имаме нужда от продукти, които напълно да допринесат за това да изпитаме уюта и комфорта да намираме нещата, от които се нуждаем ежедневно. В категорията гардероби – mebelilenistyle.com няма как да не обърнем внимание и на ценовия диапазон, в който се движат тези мебели. Оказва се, че не е толкова скъпо човек да поднови гардероба си и избора да се съсредоточи върху модела, вътрешното разпределение, цялостния облик и качеството на организационното обзавеждане у дома.

При желание да сменим захабения гардероб в спалнята освен това с колко крила трябва да бъде има и още няколко изисквания, които са от съществена значимост.

 • Вътрешно разпределение;
 • Отваряемост;
 • Място на позициониране;
 • Възможност за поставяне на надстройка.

Оптималното усвояване на пространството в спалната зона има отношение към това какъв облик ще придобие интериора. дали ще изглежда приятно, подредено като в аптека и изискано – съгласете се, че гардероба има важната роля в тази част на дома ни. От ЛениСтил залагат на широк спектър от предложения, с които наистина помещението може да бъде тотално трансформирано и разтребено.

С внимание към гардеробите в детската стая

Не само родителската спалня е желателно да бъде добре уредена. Когато избираме мебели за стаята на децата си то не правим пропуск по отношение на реда тук. Освен на първо място безопасни обзавеждането, ползвано от деца следва да бъде лесно за ползване. Затова при решение да закупим но детски гардероб – mebelilenistyle.com ни представя максимално приемливи решения, които са лишени от сложни механизми, форми и други специфики, които биха затруднили децата при пряк контакт с тази мебел. за да боравят лесно с тях детските гардероби се изработват с внимание  и опционалност към лесна и безопасна употреба. Все пак се търси ефективност както от гледна точка на съвършено изчистен интериор така и разпределен съобразно спецификите на пространството, възрастта на детето и неговите нужди.модул за детска стая

Сред основните изисквания на родителите, изправени пред избора на гардероб са неговите:

 • Размер. Характерно за голям процент от детските мебели е, че те са част от композиция или модулна система. за да има баланс и синхрон размерите на мебелите са съобразени с параметрите на помещението и разпределението на елементите и именно от това идва момента да се обърне специално внимание на размерите на гардероба;
 • Функционалност. В зависимост от това какви са облеклата и домашния текстил, който ще се съхранява не е без знамение как е организирана вътрешността на гардероба. Ако детето е ученик и се налага да носи униформа е желателно в гардероба да има лост за закачалки, където да са подредени ежедневните облекла, нали;
 • Позициониране. За да не пречи на останалите модули в стаята детския гардероб трябва да си намери правилната позиция. По този начин ще се постигне добра организация в пространството и няма да се налага родителите да се намесват всеки път, когато детето има нужда от ползването на гардероба т.е гардероба трябва да бъде поставен на място с лесен достъп;
 • Безопасност. За всеки родител е важно детето да бъде защитено. Нараняванията от мебели са неизбежни, но наистина са от решаващо значение за това да подберем такива гардероби, при които риска е сведен до минимум. А такива решения определено можете да намерите в каталога на онлайн магазин ЛениСтил.

Мебели, важни за домашния ред

Скрин

Стана ясно, че едни от най-правилните и оптимизиращи домашната зона мебели са гардеробите. Но разбира се, те не са единствените, които имат потенциала да създадат стилен и приятен облик в интериора ни. Като водещ производител на мебели за дома ЛениСтил разчитат на високите изискания на своите клиенти  и създават невероятно интересни и атрактивни продукти, чиято роля е да радват, да организират и да превърнат всеки дом в идеалното място за обитаване. Ето още няколко вида мебели, които безспорно оказват влияние върху домашния ред и допринасят за идилията в дома.

мебели Място в дома Предимства
Скрин/комод -спалня;

-детска стая;

-коридор;

-кухня;

-дневна;

-баня.

-адаптивна мебел във всяка зона;

-заема малко пространство;

-ниска цена.

Тоалетка -спалня;

-детска стая;

-коридор.

-адаптивна мебел;

-заема малко пространство;

-ниска цена.

Шкаф/ракла -спалня;

-детска стая;

-коридор;

-кухня;

-дневна;

-баня.

-адаптивна мебел във всяка зона;

-заема малко пространство;

-ниска цена.

Легло с подматрачен механизъм -спалня;

-детска стая.

-многофункционална мебел;

-създава добра организация в спалното помещение.

Диван/капане с ракла -спалня;

-детска стая;

-дневна;

-кухня.

-многофункционална мебел;

-адаптивна мебел;

-организира пространството, в което е позиционирана.

 

Всички тези организационни варианти можете да откриете както в онлайн магазина така и на място в шоу рума на мебели Варна – mebelilenistyle.com. Добре е човек да се радва на перфектен домашен уют и комфорт. А вашите желания са ангажимент на производител, който може да представи продуктов каталог и за най-педантичните потребители. заповядайте в магазините на ЛениСтил в Добрич или Варна, или пък посетете онлайн платформата за поръчки, за да направите и вашия дом невероятно стилен и безупречно подреден.