Хотел Панорама във Варна – мнение от Hotelite.net

На прага на отпускарския сезон и много хора се впускат в усилено търсене на подходящи места за почивка. В настоящия материал, ние от Hotelite.net, съвсем синтезирано ще споделим своето мнение относно хотел Панорама във Варна, неговите забележителности и ще дадем своята оценка за комплекса.

Какво ни направи впечатление около Хотел Панорама във Варна

Може да се каже, че първите впечатления след пристигането не са много добри, поради локацията на комплекса на оживено кръстовище. Достъпът до входа не е много ясен, което налага допълнително питане на местните жители за упътване. Следващото разочарование е паркингът, за който е необходимо допълнително заплащане от 15 лв., което не е отразено никъде. Също, входът и самия паркинг са доста тесни, поради което пиколото предлага да извърши паркирането. Най-общо, изискват се добри шофьорски умения за да може да се използва предвидения паркинг.

От стаите в Хотел Панорама Варна, очаквайте достатъчно пространство, страхотен аромат навсякъде и минибар, който постоянно се поддържа. Всяка стая е със сейф, спалня, халати и атрибути за поддръжка на лична хигиена. Разбира се, терасите са с хубава гледка към морето. Като впечатление относно баните, осветлението е по-слабо от нормалното и има зони, където светлината не достига – като нишата с душа например.

Може ли да се очаква добра храна в ресторантската част

С оглед на това, че Хотел Панорама Варна е местност с 4 звезди, може да се каже, че храната не е най-добрата, но по-неприятно впечатление прави срещането на непочистени от трохите, но отсервирани маси. Разнообразието от храни също не е особено голямо, но все пак достъпът до избор е налице. Друго негативно впечатление прави и това, че няма салфетки по масите, а всеки трябва да си ги взема от едно място. 

Какво още можете да очаквате от комплекс Panorama

Като цяло, посещавайки Хотел Панорама Варна, всеки може да очаква: 

  • Приемливо обслужване и задоволителна хигиена по стаите;
  • Лесно достъпна локация, в близост до центъра и Морската градина;
  • Любезен и отзивчив персонал, който е готов да съдейства при трудности;
  • Значително тихи стаи, въпреки външното оживление по улиците около сградата.

Общите впечатления и оценка от комплекса са за подходящо място за почивка, където ще получите задоволително обслужване, достъпни цени и описаните леки неудобства. Като цяло, според нашето мнение, ако не сте претенциозни и смятате, че споменатите недостатъци няма да Ви притесняват, Хотел Панорама Варна ще се окаже чудесно място за Вашата почивка, релакс и отпуска.