Какъв модел холна маса да изберем онлайн

помощни маси

Ако искаме да направим промяна свързана с интериора на дневната, но без да инвестираме прекалено голяма сума, е добре да изберем venus.bg холна маса. Съвременните модели са качествено изработени от разнообразни и доказани материали. В дизайна им е вложена много фантазия и креативност. Има опасност да се объркаме в това многообразие. Ето защо, днес ще ви дадем няколко препоръки, за това как да откриете най-подходящия и елегантен модел за жилището си.

С какво да се съобразим щом търсим холна маса

Всички артикули са красиви и функционални, но все пак не може да купим първата мебел, която ни е харесала визуално. Препоръчително е да спазваме определени критерии, за да останем доволни и да използваме холната масичка дълго време. Първото, което ще споменем е нейната форма и размери. Те трябва да бъдат синхронизирани с меката мебел, защото се използват заедно. Преценете какво точно ще поставяте върху плота и как конкретно желаете да използвате холната масичка. Ако ви трябва само като декоративен елемент и да държите върху нея телефона и дистанционното, може да се задоволите с някой по-минималистичен модел с по-малък плот.

В случай че семейството хапва пред телевизора или сервираме почерпка на гости, трябва доста по-голяма и стабилна мебел. Може би дори такава с разтегателна повърхност. Интериорът ще бъде идеално завършен, ако отделните елементи си подхождат като стил и цвят. Не пропускайте визията на избраната от вас холна масичка да съответства на всичко останало. Venus.bg предлага да разгледате подробно следния вариант. Неразтегателна маса Loni 120 см., MDF плот, крака масив – орех:маса

  • неразтегателна холна маса „Loni“ с класически ретро дизайн;
  • разполага с правоъгълен плот от МДФ и декоративни крака от масивна дървесина;
  • подходяща за обзавеждане на хол или дневна.

Красива, класическа мебел, която се отличава с декоративните орнаменти по краката и с удобната и практична форма на плота.

Защо помощните модели станаха толкова търсени

Стремим се при подбирането на нови мебели да бъдем максимално практични и да купуваме полезни за ежедневието ни неща. Помощните модели са точно такива, тъй като са няколко на брой и могат да се прибират една под друга. Размерите на отделните елементи са различни и ни дават невероятна мобилност.

Могат спокойно да бъдат използвани във всяка част от стаята, дори и някъде другаде. Когато не са ни необходими не заемат никакво пространство и помещението изглежда по-голямо и подредено. Срещат се варианти с невероятно красив дизайн и интересни декоративни плотове. Помислете, дали нямате нужда точно от такъв вид мебел.