Крематориум за домашни любимци във Варна

Ако търсите крематориум за домашни любимци във Варна, едва ли ще откриете много места, където да изпратите вашите любими животни. Не се притеснявайте обаче, тъй като в наши дни се появи алтернатива, която ще ви спести много мъки и страдания. Тази алтернатива се нарича Petcremation и ви предлага услугата кремация на домашни любимци в град Варна.

Къде се намира крематориума?

В търсене на крематориум за домашни любимци Варна, попадате на Petcremation.eu, които имат база в града, а самата кремация на животни се извършва в град София. Компанията реагира до 2 часа на вашите позвънявания и предлага превоз на труповете до столицата, където ще бъдат подложени на термична обработка. Работното време е от 9:00 до 17:00 часа.

Вие можете да се възползвате от индивидуална или групова кремация, оформяне на всички документи, транспортни услуги, избор на урна, заснемане на видео материал от събитието и други услуги. Най-важното е вашето куче, котка или зайче да бъде изпратено с уважение, така че да съхраните добри спомени за него и да му отдадете своите последни почести.

Свързвайки се крематориума ще получите допълнителна информация относно всички процедури и услуги, които ще ви бъдат предложени. Разбира се, имате възможност да влезете в сайта, където да зададете всякакви въпроси относно кремирането на домашни любимци. Служителите ще ви отговорят бързо, точно и ясно, за да не губите време в размишления.

Защо да изберем Petcremation във Варна?

Фирма „ЕКОМАТ“ ООД е първата, която въвежда кремацията на домашни любимци в България и създаде бранда Petcremation. В началото те работеха изключително в столицата София, а сега вече предлагат услугите си във Варна и други градове. Това е лицензиран крематориум, който ви дава сигурност и надеждност, така че може да му гласувате доверие.

Разбира се, кремацията на домашен любимец, е един от най-хуманните начини да се разделите с обичаното от вас животно. Вие можете да закупите ковчег и да получите урна с пепелта на кучето, котката или заекът ви. При индивидуалната кремация можете да присъствате на събитието, а ако това е непосилно за вас, да получите видео материал от кремирането. По-важното, е да останете спокойни, макар че ситуацията е много тежка за вас.

Обобщителни думи

Сега вече разбрахте, кой предлага услуги за кремация на домашни любимци във Варна. Ако е дошъл последният момент за вашето животно, то тогава не се колебайте да го изпратите, както подобава. Запазете красивите спомени, които имате с него и вярвайте, че се намира на едно по-добро място. Разделяме се с надеждата, че статията ни е била полезна за вас.